|
|
|
|||||
| Merhaba ! |
|
||||
| " Misafir " | |||||
| Forum Anketleri | |
| |
|
| Sayfa 4 Sonraki >> |
| Yazan | Mesaj |
|
Superlative
Site Yöneticisi
a.k.a F1_Häkkinen Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 2200 |
![]() Konu: Sizce en iyi antivirus yazılımı hangisi?Tarih : 11 Eylül 2004 Saat 18:59 |
|
Sizce en iyi AntiVirus yazılımı hangisi? Oylamayı etkilemek istemiyorum, ancak uzun süredir kullandığım Norton Antivirus 2004 Pro nun bazı virusleri bulamaması ve 2003 server içinde bana Corporate versiyonunu kullanmamı önermesi üzerine 1 hafta kadar önce Bitdefender 8 Professional Plus ı hem Windows XP'ye hem de Windows 2003 Server a kurdum. Çok sık güncelleniyor, mükemmel bir arayüzü var. Ayrıca sistemde nortondan daha az yer kaplıyor. Üstelik Nortonun bulamadığı virusleride buluyor. Anti Spam koruması Personel Firewall u da yanında gelen ek özellikler. Ben çok memnunum özellikle hem 2003 Server hemde XP de naz yapmadan rahat rahat kurulabilecek bir ürün arıyordum fazlasını buldum Bitdefenderda. Ancak bu ankete oy verirken şu an sisteminizde yüklü olan antivirus yazılımını seçiniz. Ankete ilgi gösteren herkese teşekkürler. |
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
UnSeen
Site Yöneticisi
a.k.a. Virgo Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 686 |
![]() Tarih : 11 Eylül 2004 Saat 19:27 |
|
+1
Bende dünden beri BitDefender 8 Professional Plus kullanıyorum daha önce Kaspersky kullanıyordum fakat sysgate ile problem çıkarmaya başlamıştı. BitDefender ile tanışmam 7.2 sürümü ile oldu fakat 8.0 sürümü çok çok daha iyi. Firewall, AntiSpam, Antivirus gibi özelliklerin hepsini bir arada toplamışlar ve sistemi yormadığı gibi virus database'de son güncellemeyle beraber 90741. |
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
stat1c
Yeni Üye
![]() Tarih : 12 Eylül 2004 Saat 16:25 |
|
merhaba ben nortonu tek geçiyorum ancak pek saglam bir sistemi olmayanlar için bitdefenderi tavsiye edecegim bende |
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
ExisTeeN
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 13 |
![]() Tarih : 13 Eylül 2004 Saat 05:39 |
|
Slmlar.Norton Panda Bitdefender ve Avg ve avp kullanmış biri olaraktan zamanında bunların arasında en iyi gördüğüm avg idi.(avg 6.0) hem sistemde varlığı belli olmuyordu hemde etkiliydi.Fakat daha sonra Bitdefender Pro Plus u kurunca... Gerisi mağlum :D ama parmak basmak istediğimi bir nokta var kısa bir süre panda platinium ve titanium kullanmış olsamda hiçbir zararını görmedim.Hem firewall hem virüs programı olarak gayet paşarılıydı.Bide sistemi kasmasaydı :D
|
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
Superlative
Site Yöneticisi
a.k.a F1_Häkkinen Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 2200 |
![]() Tarih : 14 Eylül 2004 Saat 00:33 |
Yukardaki adresteki altyazı dosyasının içinde bir tane exe uzantılı virus var stat1c. Güncel NAV 2004 bunu bulamazken AVG ve Bitdefender buluyor.Bunun gibi birçok örnek karşıma çıkınca 1 yıldır kullandığım NAV2004 ü -daha öncesinde NAV 2003 de kullanmıştım- bıraktım. Eskiler bilir zamanında overnet.exe ye de virus muamelesi yapmıştı Norton sonradan düzelttiler. |
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
Hunter
Tecrübeli Üye
Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2004 Konumu: Türkiye Aktif Durum: Offline Mesajlar: 252 |
![]() Tarih : 16 Eylül 2004 Saat 15:39 |
|
Öneriler üzerine bende Bitdefender kurmaya karar verdim. Sanırım emuleden yüklediniz relase ismi alabilirmiyim? Birde nortonu silip (norton 2004) bitdefenderi kurarken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?
|
|
|
Fail Per Second
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
murtaza
Yeni Üye
![]() Tarih : 15 Ekim 2004 Saat 01:53 |
|
Sistemimde Bitdefender 7.2 ve Nod32 vardı dediğin dosyayı indirdim ve exe dosyasını extract ettim. ilk önce Nod32 buldu irc trojan şeklinde. bitdefender bence update etmekten başka bişey yapmıyor. manuel taratınca buluyor ama online scanningde iyi değil bence |
|
|
Sağlığımızın Kıymetini Bilelim.
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
Superlative
Site Yöneticisi
![]() Tarih : 15 Ekim 2004 Saat 05:41 |
|
Ben bitdefender 8 pro plus kullanıyorum ve senin online diye tanımladıgın anlık dosya taramasında virusu bulup sildi (Virus Shild action ayarlarım first action : disenfect second action : delete). Norton 2004 ise virusu bulmadı.
Düzenleyen : Superlative |
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
murtaza
Yeni Üye
![]() Tarih : 15 Ekim 2004 Saat 05:46 |
|
Nortondan bahsetmiyorum ben. Onu kullanmıyorum NOD32 dedim.
|
|
|
Sağlığımızın Kıymetini Bilelim.
|
|
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
|
Superlative
Site Yöneticisi
![]() Tarih : 15 Ekim 2004 Saat 05:52 |
|
NOD32 den bahsettigin farkındayım senin yazdıgına istinaden demedim kendi tecrübemi anlattım niye yanlış anladın ki?
|
|
|
|
Kayıtlı IP |
|
| Sayfa 4 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Siz yapamazsınız bu foruma yeni konu gönderme Siz yapamazsınız bu forumda bir konuyu yanıtlama Siz yapamazsınız bu forumda bir mesajınızı silme Siz yapamazsınız bu forumda bir mesajınızı düzenleme Siz yapamazsınız bu forumda bir anket oluşturma Siz yapabilirisiniz bu forumda bir ankete oy verme |
|
|
||
|
Copyright ©2004-2010 - KnowHow
| Bilgi Paylaşım Platformu
|
||
|
www.knowhow.gen.tr’ de yayınlanan
her türlü yazı ve materyal, münhasıran www.knowhow.gen.tr’ nin
malıdır. Yazılı izin olmadan kullanılamaz. Alıntılarda kaynak belirtmek